Skyen har automatisk en backup af dine ting

Vejledninger

Installationsvejledning

Kladde:

QuickID: m1.skyen.info
Brugernavn og pwd.
SSL aktiveret
Tillid til SSL: Forsæt alligevel
Sæt flueben i relevante mapper
udvid users og sæt flueben i Contacts, Desktop, documents, music, pictures, favorites, save games, podcasts, evt. videoer, hvis de er unikke, og ellers hvis der er noget.

• Mail, hvis det er Outlook eller Thunderbird, ligger databasen under %user%\appdata etc…
  • Specielle programmer til kamera, der lægger data åndsvage unormale steder.

Hvis ikke Users mappen vises, er det nok en klassisk Windows 7 fejl.
Fjern System attributten for c:\users og undermapper med advanced attriibute changer

(C) 2016 Skyen.info